ABOUT ME

Camille Heinderson – 22 y/o – 8510

Toerisme – Communicatiemanagement

Foodie – Traveler – Adventurer – Babbler

#camsgoingonanadventurestartte in maart 2017 als een hashtag die verwees naar de vele reacties die ik kreeg toen ik naar China vertrok. “Zo ver op reis gaan, is dat wel een goed idee?”, “Let op, want in China eten ze honden op hé” en “Amai, dat is nogal een avontuur waar je nu aan begint”. Toen begon ik de hashtag te gebruiken gebruiken waarop nogal wat lacherige reacties kwamen. Opeens werd alles wat ik deed een avontuur. Volgens sommigen toch.

Toen ik zelf wat meer begon na te denken, realiseerde ik me dat ze gelijk hadden. Mijn leven is een groot avontuur. En nee, niet alles loopt altijd van een leien dakje. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Dromen najagen en af en toe tegen de lamp lopen zijn uitgegroeid tot mijn specialiteiten. Mijn Miranda zegt dat ook altijd. “Pa”, zegt ze… Maar en of ik eruit geleerd heb!

In juli 2017 startte ik mijn blog met als bedoeling vrienden, familie, sympathisanten en zelfs enkele die-hard fans op de hoogte te houden van mijn avontuur in Mexico. Ten gevolge van dat “succesverhaal” kwam ook nog een blog over mijn stageperiode in Bali, Indonesië.

Een jaar later neem ik de draad weer op en ga ik verder met het rapporteren van mijn avonturen, maar deze keer zoek ik het wat dichter bij huis. En ik verwacht jullie medewerking! 

Stay tuned en geniet!

X, Cams

Back To Top