Sippy Sippy, Mrs. Sippy 4 maart 2018 20:05

Sippy Sippy, Mrs. Sippy 4 maart 2018 20:05

Maandag werd ik toen ik op kantoor aankwam meteen gebombardeerd tot assistent van de Marketing Manager, Lucie. Lydia, de HR Manager, vond dat ik in alle departementen eens moest meewerken en bij Marketing voelde ik me best wel op mijn plaats. Ik kreeg veel kansen en veel verantwoordelijkheid. Korte posts schrijven over evenementen, toeristische trekpleisters en goed verstopte paradijselijke plaatsen, emails sturen naar potentiële nieuwe klanten, een nieuw design maken voor de vacatures in ons bedrijf, Instagram en Facebook onderhouden, een nieuwe Company Presentation maken, brainstormen over een giveaway, een nieuwsbrief schrijven in het Engels, Frans en Spaans en enkele analyses maken over alle social media van ons bedrijf. Een hele boterham waar ik me de hele week mee bezig hield. Althans tot donderdag, want vrijdag had Lucie ervoor gezorgd dat ik mee kon gaan op prospectie.
Eerst gingen we naar Ubud waar een uniek evenement plaatsvond, namelijk de Koninklijke Cermonie. Deze werd gehouden omdat Anak Agung Niang Agung, een lid van de koninklijke familie, overleden was. Voor de crematie werd een enorme toren van wel 25 meter hoog, waar het lichaam in zat, door de hoofdstraat van Ubud gedragen naar de begraafplaats toe. Het werd een overrompeling van locals en toeristen die dit spektakel zeker niet wilden missen.
Na de enorme stoet gingen we naar Taman Nusa. Taman Nusa is een themapark met als slogan “Zie heel Indonesië in één dag”. Het park bestaat uit vele typische zaken uit veel van alle Indonesische eilanden. Niet allemaal, want dat zou wat overdreven zijn, aangezien Inonesië een archipel is van meer dan 17.000 eilanden. Maar de belangrijkste elementen waren zeker aanwezig, zoals de tempel van Borobudur, de poppen uit Toraja, de offers uit Bali… Enkele foto’s van deze dag kan je onderaan mijn post vinden!
Het was een hele fijne dag en dat hield nog niet op, want ’s avonds ging ik met al mijn huisgenoten naar ‘La Favela’, een geweldig toffe bar met heerlijke muziek. What a night!
Zaterdag trokken we, om wat uit te rusten, naar ABC (Artotel Beach Club) in Sanur. We zwommen, aten, dronken en we hebben vooral veel gelachen.
IMG_4001
Maar iedereen keek heel erg uit naar vandaag, want we zouden eindelijk gaan surfen! Met z’n acht – Lotte, Alex, Djordi, Rogier, Chiara, Fresh, Mathilde en ik- trokken we naar Serangan Beach. Zoals verwacht presteerden de boys als volleerde surfers. De meisjes daarentegen hadden iets meer moeite. Maar desalniettemin hebben we ons enorm goed geamuseerd. Rond de middag aten we met z’n allen Nasi in een strandbar, want ja, na zo’n zware inspanning is eten essentieel natuurlijk!
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Na de middag hadden we nog steeds geen genoeg gekregen van het prachtige weer en het water, dus besloten we naar Mrs. Sippy te gaan. Een poolclub in Seminyak met een geweldig zwembad en springplanken van 1, 3 en 5 meter hoog. Lotte en Rogier gingen meteen als gekken te keer en deden onder andere enkele geschifte backflips van de 5 meter plank. Sippin’ bij Mrs. Sippy, het kon niet op!

More adventures to come!
X, Cams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top