Sterallures. 17 april 2018 12:00

Sterallures. 17 april 2018 12:00

Wat. Een. Weekend. Het begon allemaal op vrijdagavond, toen we een girlsnight gepland hadden. Coco, Lotte en ik zouden Canggu die avond onveilig maken. En of we dat gedaan hebben! We vertrokken rond een uur of 7 bij ons thuis met een Go-Car, aangezien we het idee om zelf te scooteren eerder die avond al van de baan hadden geschoven. Onze chauffeur was in opperbeste stemming en toen we hem vroegen om de radio op te zetten was dat natuurlijk ook geen enkel probleem. En zoals wel vaker gebeurt aan de andere kant van de wereld, komt de muziek enkele jaren achter. Pure nostalgische liedjes passeerden de revue en we zongen uit volle borst mee. Ik vond het dan ook heel erg vreemd dat de man bij de rode lichten even zijn smartphone boven haalde om een selfie met ons te nemen. Na enkele liedjes moet hij toch al beseft hebben dat we geen bekende zangeressen waren? Of misschien hebben we zijn gehoor zo hard beschadigd dat hij het zelfs niet meer door had. Hoe dan ook, we hadden hem blijkbaar flink afgeleid onderweg, want plots was hij even de weg kwijt. We haalden dan maar snel onze telefoon boven en Lotte zou hem via een ‘shortcut’ de weg wijzen. Alles goed en wel, tot we terecht kwamen op een smal boerenwegje met grachten langs beide zijden en er op de koop toe nog een tegenligger aan kwam. Na heel wat manoeuvres konden we uiteindelijk niet anders dan terug rijden en de niet-shortcut weg nemen. Gelukkig bleef Maroon5 door de boxen weergalmen en zongen we nog luidkeels mee tot aan het restaurant waar we zouden eten.
The Avocado Factory, en zoals de naam al doet vermoeden is werkelijk alles er met avocado’s gemaakt. We deelden enkele tapas en nadat we onze buikjes vol gegeten hadden besloten we naar Old Man’s te gaan en daar vloeide de alcohol rijkelijk. Bij temperaturen rond de 30°C witte wijntjes à volonté naar binnen kappen was duidelijk niet mijn allerbeste zet ooit. En dan zeker ook het feit dat het eerder Château Migraine was. Hoe dan ook, een zeer geslaagde avond.


En alsof het nog niet genoeg was geweest besloten we om 1u nog te verleggen naar de Sand Bar, een bar in het zand met heel wat dansmuziek en dus een heuse strandfuif! Dansen, dansen! Het verdere verloop van de avond is zo een verhaal dat best in Bali blijft…
Maar hoe het me de zaterdag is vergaan is waarschijnlijk niet al te moeilijk om te raden. Samen met Coco en Lotte ging ik wat op ‘den bleek’ gaan liggen op het strand van Serangan. Zwemmen, lezen, zonnen, eten en vooral geen alcohol drinken waren de ingrediënten die de dag vulden.

We – Coco en ik – moesten namelijk tegen ’s avonds weer op en top zijn! We zouden namelijk naar Kuta gaan, want via haar stageplek bij The Yak Magazine kon Coco de bekende DJ en producer Tujamo interviewen en omdat ze niet in haar eentje zou moeten gaan en ik toch wel een klein beetje onder de indruk was, mocht ik mee gaan. We vertrokken naar Kuta en gingen eerst gezellig samen eten bij California Cafe & Barber, waar we onze eigen verse hamburger konden samenstellen. Njammie!

Daarna gingen we te voet naar Skygarden, de club waar het optreden zou plaatsvinden. We kwamen er rond 22h toe en kregen meteen een perspasje.
a03481e8-f9e0-4bfe-b558-eb2531fbc26b
Ana, de verantwoordelijke van Skygarden, leidde ons naar de backstage, maar Tujamo en zijn entourage waren nog niet gearriveerd. Ze bood ons een drankje aan en terwijl we moesten wachten besloten we om al eens een kijkje te nemen in Skygarden. Maar Skygarden is enorm groot. Er zijn zo veel verschillende zalen en zelfs een rooftop bar en overal staan DJ’s verschillende soorten muziek te draaien. Het was moeilijk om nog niet te dansen, aangezien de muziek écht goed was, maar Coco en ik wilden ook niet helemaal bezweet bij Tujamo toekomen, dus hielden we het bij enkele minimale danspasjes. Om 23u30 was het eindelijk zover! We stonden aan de deur van de backstage en Ana kwam ons daar ophalen. We kwamen binnen en meteen waren we in Tujamo’s lounge. Tujamo en zijn entourage – manager, fotograaf en MC – verwelkomden ons en boden meteen iets aan om te drinken. Ze vroegen ons of we nog even wilden wachten, aangezien ze nog maar net waren toegekomen, en we mochten gerust wat in de backstage ‘chillen’ met hen. Coco en ik waren beiden heel erg excited, ik vooral heel erg blij en Coco toch wel met een klein ‘stresske’. Maar dat was helemaal voor niets nodig! Tujamo was heel erg spontaan en vriendelijk en tijdens het interview leek het niet eens alsof wij hem waren aan het interviewen, aangezien hij ook vragen aan ons begon te stellen over ons leven hier in Bali. Best wel een grappige, omgekeerde wereld, niet? Toen het interview afgelopen was wilden we uiteraard nog op de foto en ook dat was geen enkel probleem.
Processed with VSCO with hb2 preset
Ze vroegen ons zelf of we niet nog wat wilden blijven in hun lounge. Willen wel, maar dat zou misschien iets té geweest zijn… Maar toen hij aan zijn optreden begon, stonden wij natuurlijk wel als echte fangirls op de eerste rij paraat om onze beste dancemoves te showen!
d964f5d4-d6d6-4b2a-aa11-19c3bdc5b696Processed with VSCO with hb2 preset
Toen Tujamo zo goed als gedaan had met draaien besloten we naar huis te gaan, maar uiteindelijk hebben we nog meer dan een uur gewacht op een Go-Car, aangezien die voortdurend vastzat in het verkeer.. Terwijl we buiten op de Go-Car wachtten, werden we -zoals de gewoonte is in Kuta- wel honderd, wat zeg ik, duizend keer aangesproken door random Indo’s. ‘Bike, bike, miss?’. Neen. Ik kruip niet op uwen bike vanachter, onnozelaar! Maar zelfs dat kon onze avond eigelijk niet meer verpesten, want we hadden zoooo veel plezier gehad! En Tujamo likete en reageerde zelfs op onze Insta post en -verhaal!

Zondag besloten we ook geen al te grote inspanningen te leveren en we gingen dus naar ABC, Artotel Beach Club, dat zowat mijn favoriete plek in Sanur is geworden. ’s Avonds kwam Lotte ons nog vergezellen en we gingen samen sushi eten om het weekend af te sluiten.

De week begon op het werk weer heel erg druk, aangezien Lucie nog steeds in verlof is. Om de dag wat te breken ging ik maandag samen met Kiki lunchen bij The Hub, een co-workingspace dichtbij waar ik stage loop. Tot zover mijn wilde avonturen!
X, Cams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top