Guess who’s back again? It’s me, not Mario, but Cams! Avonturen alom! 22 april 2019 18:04

CamilleBelgië

Guess who’s back again? It’s me, not Mario, but Cams! Avonturen alom! 22 april 2019 18:04

Oké oké, ik weet het. Vorig jaar sloot ik mijn Bali-blogs met alle avonturen niet in schoonheid af. Maar daar was een goede reden voor, geloof me vrij. Ik vertelde in mijn laatste bericht dat ik zo blij was met de komst van mijn familie naar Bali. Mama, Jan en mijn broer Emile-Henry konden eindelijk eens mee genieten van de pracht van het eiland.

Maar jammergenoeg sloeg het noodlot het volgende weekend toe. Zoals de meesten onder jullie intussen al weten, kwam mama terecht in een enorme golf waarbij ze haar been op 3 plaatsen brak en waarbij haar enkel volledig uit de kom was. Geen pretje dus, als je weet dat we ons op een zo goed als onbewoond eiland (Nusa Penida) bevonden. Wil je het hele verhaal horen? Kom gerust eens langs voor een namiddagje herinneringen ophalen met een kop koffie of thee en een taartje. Want ik verzeker je, dat verhaal vertellen kan een hele tijd duren.

Nu ja, we leven niet in het verleden hé. Op naar wat morgen ons brengt. Of toch niet helemaal? Ja, ik moet toegeven, ik mis het leven in Mexico en Bali enorm en ik wens soms vurig dat ik terug in de tijd gekatapulteerd kan worden, maar helaas pindakaas… Het zal nog even duren vooraleer ik weer updates kan geven over mijn avonturen aan de andere kant van de wereld.

Maar tot dan: the next best thing! #camsgoingonanadventure begeeft zich wat dichterbij. Upcoming: berichten over binnenlandse avonturen en berichten over Europese avonturen. En dit keer gaan we nog een stapje verder, want ik zal mijn avonturen ook vloggen! De grote plas steek ik dus niet meteen weer over. Maar wie weet wat de toekomst in petto heeft…

Stay tuned!

X, Cams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top